TRGOVINA

V košarici ni izdelkov.

  •  

 

Pogoji poslovanja
Vse cene na spletni strani www.konobi.si so navedene v evrih (€) in že vsebujejo obračunan DDV. 

Cene so redne in/ali akcijske s popusti, če gre za slednje, je to jasno označeno. 
Zaradi načina poslovanja se cene lahko spreminjajo pogosto, zato si pridržujemo pravico spreminjanja cen brez predhodnega obvestila. 
Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila in pod pogoji poslovanja. 
Če se cena izdelka med obdelavo naročila spremeni, bo ponudnik plačal ceno, navedeno v trenutku naročila.
Pridržujemo si možnost napak pri cenah izdelkov oz. tehničnih specifikacijah.
Vse fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. 

Podatki o podjetju, v nadaljevanju omenjeno kot Konobi: 
KONOBI, trgovina na drobno
Žan Trontelj s.p. 
Ponova vas 59a
1290 Grosuplje 
Slovenija
EU ID za DDV: SI37009338
Matična številka: 8881677000 
TRR IBAN: SI56 0205 9026 3761 129 (Nova Ljubljanska banka d.d.) 
Telefon: +386 40 884 914 
E-mail: info@konobi.si / zan@konobi.si

Plačilni pogoji 
V spletni trgovini www.konobi.si lahko trenutno plačate na naslednje načine: 
– po povzetju: naročilo plačate ob prevzemu pošiljke z gotovino ali kartico; 
– po predračunu: na vaš e-poštni naslov pošljemo predračun, po prejetem plačilu z vaše strani pa vam odpremimo plačano blago. 

Naročilo/Nakup 
Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje in da je polnoleten. Kupoprodajna pogodba med Konobi in kupcem je v spletni trgovini Konobi sklenjena v trenutku, ko Konobi kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za Konobi kot za kupca. Dostava blaga Konobi obdela in razpošlje naročila še isti dan v primeru, da so naročila oddana do 13.00 na deloven dan v tednu. Blago razpošiljamo preko Pošte Slovenije. V primeru, da naročilo presega vrednost 35€ je poštnina krita s strani podjetja Konobi. Strošek dostav blaga je po ceniku Pošte Slovenje. Zgoraj navedene informacije veljajo za območje Slovenije. 

Dostopnost informacij Konobi se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovila naslednje informacije: 
1.  identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko), 
2.  kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon), 
3.  bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami), 
4.  dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku), 
5. pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave), 
6.  vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza. 
7. način plačila in dostave. 

Izdaja računa Podjetje Konobi s.p. ob dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v fizični obliki na podan naslov za dostavo. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Postopek obveščanja o nakupu Konobi lahko za preverjanje podatkov in zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. 

Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe, le da na zaključku nakupa vpiše še naziv podjetja in davčno številko podjetja. Možnosti plačila so enaka. 

Ocene in komentarji 
Komentirajo in ocenjujejo lahko vsi, pred dokončno objavo pa jih dodatno pregleda podjetje Konobi. Objavljeni ne bodo komentarji oziroma prispevki, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po presoji ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem. Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. 

Varnost 
Konobi uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. 

Obvestilo o uporabi medijskih elementov 
Spletna trgovina Konobi in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. 

Izključitev odgovornosti 
Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridržujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani. 

Izjava glede blagodejnih trditev pri opisih izdelkov 
Vse informacije na straneh spletne trgovine Konobi, so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene, kot nadomestilo za nasvete kateregakoli zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet. 
Izdelki in trditve o posameznih izdelkih na tej spletni trgovini, niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. 
Tekstovni opisi posameznega izdelka so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane. 
V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, se pred kombiniranjem le teh posvetujete s svojim zdravnikom. 
Izjava o legalnem statusu izdelkov.
 
Podjetje Konobi s.p ne prevzema nikakršne odgovornosti za škodo, ki je nastala zaradi dostave, transporta in carinjenja naročenih artiklov. Kupec soglaša, da se je pozanimal o legalnem statusu artiklov v državi kamor naroča. Konobi ne razpolaga z dokumenti, ki bi izrecno pojasnjevali legalni status artiklov v določenih državah.
Translate >